O nas

Vizija

Zavedamo se, da moramo kot upravitelji in vzdrževalci nepremičnin na današnjem trgu zagotavljati svojim strankam kakovost, odzivnost ter konkurenčnost tako z našimi storitvami kot z osebnim stikom. Samo s skupnimi močmi lahko zagotovimo izpolnitev vaših želja in zahtev. Zaupanje se pridobi s časom.

Lahko pa vam zagotovimo, da z vsemi našimi strankami na koncu takšen odnos tudi dosežemo. Kako? Pozorno vam prisluhnemo, preučimo vse možnosti ter ukrepamo na najboljši možni. Zadovoljna stranka je tisto, kar nas žene pri našem delu. Prepričani smo, da se da vsaka situacija uspešno rešiti. Seveda, kot prej omenjeno, s skupnimi močmi in nenehnim sodelovanjem ter izmenjavo informacij.

Kakovostno upravljanje nepremičnin zagotovo doprinese tudi k bolj kakovostnemu bivanju v le-tej. To pa je zagotovo želja vsakega stanovalca. V tem procesu je še kako pomembna pravilna izbira izvajalcev. Tako pri prenavljanju same stavbe kot pri rednih vzdrževalnih delih.
Naše poslovanje je transparentno in opravljano po veljavni zakonodaji.

CILJI

Želimo vas zastopati kakovostno, dolgoročno ter uspešno. Nenehno bomo delali na tem, da je vaše prijetno bivanje plod našega nenehnega truda pri upravljanju vaših nepremičnin.

podatki o podjetju

Dolgi naziv PRS: STANDOM ENGINEERING OTRIN Gospodarjenje in vzdrževanje stanovanjskih hiš d.o.o.
Naslov: Brnčičeva ulica 13, 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
Davčna: 25106279
Matična: 5575494000
Zavezanec za DDV: DA
Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE
Dejavnost TSmedia: Nepremičnine; Vzdrževanje in upravljanje objektov Uredi
SKD: L68.320 - Upravljanje nepremičnin za plačilo ali po pogodbi
Datum vpisa: 13.4.1992